H βροχή οδηγεί σε αποχωρήσεις θεατών από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

H βροχή οδηγεί σε αποχωρήσεις θεατών από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
epa11497814 Flagbearers Quake and Tzu Ying Tai (R) and athletes from Chinese Taipei wave their flag during the Opening Ceremony of the Paris 2024 Olympic Games, in Paris, France, 26 July 2024. EPA/MOHAMMED BADRA

H έντονη βροχόπτωση έχει επηρεάσει την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Πολλοί θεατές είχαν εφοδιαστεί με αδιάβροχα, αλλά όχι όλοι και πολλοί αποχωρούν, ενώ το “κομβόι” των σκαφών που μεταφέρουν τις αποστολές των χωρών συνεχίζεται στον Σηκουάνα. Η τελετή άρχισε στις 20:30 ώρα Ελλάδας και η διάρκεια προβλεπόταν λίγο μεγαλύτερη από τρεις ώρες.

Η βροχή επηρεάζει το έργο και των εκπροσώπων του Τύπου που έχουν βρεθεί στη γαλλική πρωτεύουσα για να καλύψουν τη γιορτή, καθώς έχουν καεί μόνιτορ που μεταδίδουν την τελετή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι