Η Δικαιοσύνη έχει το ηχητικό υλικό από 3 Μαρτίου 2023, λέει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ

Η Δικαιοσύνη έχει το ηχητικό υλικό από 3 Μαρτίου 2023, λέει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ

«Η Δικαιοσύνη έχει το ηχητικό υλικό για το δυστύχημα των Τεμπών από τις συνομιλίες Παλαιοφάρσαλα – Λάρισα από τις 3 Μαρτίου του 2023 ενώ και στις 15 Μαρτίου του 2023 ελήφθη υλικό από τις ανακριτικές αρχές παρουσία αστυνομικών που ήρθαν στην Καρόλου και ζήτησαν να πάρουν καταγραφές για ένα ευρύτερο χρονικό διάστημα του δυστυχήματος από περισσότερους σταθμούς», τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης.

Ο κ. Τερεζάκης ανέφερε επίσης πως προχθές «επανήλθαν με την εισαγγελέα και 3-4 εξειδικευμένοι υπάλληλοι από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με εντολή του Εφέτη ανακριτή Λάρισας για να πάρουν τους σκληρούς δίσκους από το σύστημα καταγραφής».

«Δεν έγινε καμία έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ ξεκαθάρισε ο κ. Τερεζάκης υπογραμμίζοντας πως «δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε και είμαστε πάντα στην διάθεση των αρχών»”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι