Η έκθεση της Κομισιόν προεκλογικό δώρο στην Αθήνα;

Άλλο ευρωπαϊσμός άλλο μετανεωτερική αποικία της ΕΕ, Λαοκράτης Βάσσης

«Η ελληνική κυβέρνηση θα λάβει σήμερα καλές ειδήσεις πριν από τις κοινοβουλευτικές εκλογές του επόμενου έτους», γράφει η ιστοσελίδα Politico στο καθημερινό ενημερωτικό δελτίο του.

Σήμερα αναμένεται η πρώτη έκθεση μεταμνημονιακής εποπτείας από την Κομισιόν για την Ελλάδα, η οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνεται στις κανονικές εκτιμήσεις για τους προϋπολογισμούς των χωρών, γράφει το Politico και προσθέτει ότι η έκθεση θα είναι «Δώρο για την Αθήνα»

H έκθεση αναμένεται να επιβεβαιώσει πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,5% του ΑΕΠ, σύμφωνα με αξιωματούχους που βρίσκονται κοντά στο ζήτημα.

Αυτό θα σημαίνει ότι η Ελλάδα πληροί τους όρους των Ευρωπαίων δανειστών της –και η κυβέρνηση μπορεί να μην κάνει τις περικοπές συντάξεων, οι οποίες σε διαφορετική περίπτωση ήταν προγραμματισμένες για τον Ιανουάριο», τονίζει η ιστοσελίδα Politico.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version