Η ισραηλινή αστυνομία σκοτώνει ένοπλο σε ανταλλαγή πυρών στην Ιερουσαλήμ

Η ισραηλινή αστυνομία σκοτώνει ένοπλο σε ανταλλαγή πυρών στην Ιερουσαλήμ

Σύμφωνα με τα ισραηλινά MME, ο επιτιθέμενος ταυτοποιήθηκε ο ισραηλινός πολίτης αραβικής καταγωγής από τη Χάιφα, περίπου 40 ετών.

Ο αστυνομικός που στόχευε ο επιτιθέμενος υπέστη ελαφρά τραύματα.

Η ισραηλινή αστυνομία κατέσχεσε έναν δράκο που πυροβόλησε εναντίον ενός από τους αστυνομικούς στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, ανέφερε το AFP αναφέροντας τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Micky Rosenfeld.

Ο εκπρόσωπος είπε ότι ο δράστης πλησίασε αξιωματικούς κοντά στην Πύλη των Λεόντων και έριξε εναντίον τους με όπλο.

Άλλοι αστυνομικοί εξουδετέρωσαν αμέσως τον επιτιθέμενο σκοτώνοντας τον. Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με πληγή στο χέρι του.

Η επίθεση έρχεται συνέχεια επίθεσης με αυτοκίνητο χτύπησε περαστικούς στην οδό David Remez στην Ιερουσαλήμ αφήνοντας  14 τραυματίες. Η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τρομοκρατική επίθεση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι