Η κυβέρνηση του Λιβάνου αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Η ηγεσία του Λιβάνου ψήφισε ομόφωνα υπέρ της μη αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών της αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο.

Η ηγεσία του Λιβάνου αντιτάσσεται στην αποπληρωμή του χρέους της χώρας, δήλωσε η προεδρία νωρίτερα, θέτοντας το υπερχρεωμένο κράτος σε πορεία για αθέτηση υποχρεώσεων, καθώς αντιμετωπίζει μια δραματική οικονομική κρίση

Νωρίτερα το Σάββατο, οι κορυφαίοι ηγέτες του Λιβάνου αντιτάχθηκαν στην αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών της χώρας, ανακοινώθηκε μετά από συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο με τον πρόεδρο, τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο του κοινοβουλίου, τον διοικητή των κεντρικών τραπεζών και τον επικεφαλής της τραπεζικής ένωσης της χώρας.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι