Ιαπωνία – κορονοϊός: 389 νέα κρούσματα στο Τόκιο σε 24 ώρες

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Οι υγειονομικές αρχές στο Τόκιο ανακοίνωσαν σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 389 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ξεπέρασε τα 300 από την 9η Αυγούστου. Το 62% των περιπτώσεων είναι άνθρωποι ηλικίας κάτω των 40 ετών. Ο αριθμός των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση αυξήθηκε κατά 3 στις 24.

Η κυβερνήτης της μητροπολιτικής περιοχής της πρωτεύουσας Γιουρίκο Κόικε συνέστησε στους κατοίκους να μείνουν σπίτι την περίοδο της εορτής Ο-Μπον, όταν παραδοσιακά χιλιάδες εξ αυτών μετακινούνται σε περιοχές της επαρχίας για να επισκεφθούν συγγενείς τους ή ταξιδεύουν. Συνολικά, οι αρχές της Ιαπωνίας έχουν καταγράψει ως εδώ 1.090 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου σχεδόν 54.000 μολύνσεων από τον SARS-CoV-2 αφότου ο ιός άρχισε να εξαπλώνεται στην επικράτεια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version