Ινδή “εκδικήθηκε τον πρώην της” – Σκότωσε το γιο τους και τον είχε στη βαλίτσα

Ινδή “εκδικήθηκε τον πρώην της” – Σκότωσε το γιο τους και τον είχε στη βαλίτσα

Μία 39χρονη επιχειρηματίας φέρεται να σκότωσε το παιδί της για να το “στερήσει” από τον πατέρα του, τον οποίο μισούσε

Ως ύποπτη για τη δολοφονία του τεσσάρων ετών γιου της συνελήφθη μια 39χρονη που δηλώνει ότι είναι διευθύνουσα σύμβουλος μιας νεοφυούς επιχείρησης τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI) στην Ινδία. Η σορός του παιδιού της βρέθηκε στη βαλίτσα της.

Η αιτία τεκμαίρεται ότι ήταν η οξύτατη διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της. Το δικαστήριο είχε εκδώσει απόφαση πρόσφατα για να μπορεί ο πατέρας να βλέπει το γιό τους κάθε Κυριακή και εκείνη δεν ήθελε. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2010, είχαν αποκτήσει το άτυχο αγοράκι το 2019 και είχαν χωρίσει το 2020. Έκτοτε η σχέση τους ήταν πολύ κακή. Όταν συνέβη ο φόνος, ο σύζυγος της γυναίκας βρισκόταν στην Ινδονησία και του ζητήθηκε να επιστρέψει στην Ινδία, σύμφωνα με το Reuters.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι η 39χρονη νοίκιασε έχοντας μαζί το γιο της ένα πολυτελές σπίτι σε σχετικά μακρινή περιοχή το περασμένο Σάββατο, αλλά την Δευτέρα αναχώρησε μόνη. Ζήτησε από την ρεσεψιόν ταξί για να γυρίσει στη Βεγγάλη και όταν της είπαν να προτιμήσει αεροπορική πτήση, αρνήθηκε. Λίγη ώρα αργότερα, οι καθαρίστριες είδαν στα δωμάτια του σπιτιού ίχνη αίματος

Η ίδια στην αρχή, όταν έφευγε από το ξενοδοχείο, είπε ότι το αίμα ήταν δικό της (το απέδωσε σε έμμηνο ρύση) και ότι ο γιος της έφυγε με μια φίλη της που θα τον κρατούσε για λίγες μέρες, επειδή η ίδια είχε πολλές υποχρεώσεις. Ομως το προσωπικό δεν πείσθηκε και τηλεφώνησε στην αστυνομία, καθώς πρόσεξαν και ότι μία από τις βαλίτσες της γυναίκας ήταν πολύ βαριά.

Η γυναίκα είχε ήδη επιβιβαστεί στο ταξί, αλλά η αστυνομία επικοινώνησε με τον οδηγό  και του είπε να την μεταφέρει στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε το νεκρό παιδί της στη βαλίτσα.

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι