Ινδία: Ένδεκα νεκροί από φοβερή έκρηξη σε εργοστάσιο – Θα δώσουν 6.690 ευρώ στις οικογένειές τους

Ινδία: Ένδεκα νεκροί από φοβερή έκρηξη σε εργοστάσιο – Θα δώσουν 6.690 ευρώ στις οικογένειές τους

Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στο κρατίδιο Μαντία Πραντές της κεντρικής Ινδίας, είχε ως συνέπεια να σκοτωθούν 11 εργαζόμενοι και να τραυματισθούν δεκάδες.

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο και να εντοπίσουν επιζώντες που εγκλωβίστηκαν κάτω από τα ερείπια. Τουλάχιστον 174 άνθρωποι διασώθηκαν και πολλοί εξ αυτών διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κάθε οικογένεια νεκρού θα λάβει αποζημίωση 200.000 ρουπίες (2.230 ευρώ) από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Ινδίας και επιπλέον 400.000 ρουπίες (4.460 ευρώ) από τις αρχές του κρατιδίου Μαντία Πραντές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι