Ινδία- κορονοϊός: Καταγράφηκε νέα αύξηση ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Η Ινδία κατέγραψε νέα αύξηση ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων του κορονοϊού σήμερα, με 83.883 νέες μολύνσεις, ανακοίνωσε το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας. Πλέον ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται σε 3,85 εκατομμύρια, μόλις 100.000 λιγότερα από τη Βραζιλία, τη δεύτερη πλέον πληγείσα χώρα από την επιδημία covid-19 παγκοσμίως.

Η Ινδία είναι η πλέον πληγείσα χώρα από την επιδημία του κορονοϊού στην Ασία και επί σχεδόν ένα μήνα καταγράφει τα περισσότερα νέα κρούσματα ημερησίως σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο ο αριθμός των νεκρών στη χώρα παραμένει σχετικά χαμηλός. Σύμφωνα με το υπουργείο, 1.043 άνθρωποι πέθαναν από covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, ανεβάζοντας τον απολογισμό σε 67.376.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version