ΗΠΑ: Δεν μπορέσαμε να συνδράμουμε στην αναζήτηση του ιρανικού ελικοπτέρου

ΗΠΑ: Δεν μπορέσαμε να συνδράμουμε στην αναζήτηση του ιρανικού ελικοπτέρου

«Μας ζητήθηκε βοήθεια από την ιρανική κυβέρνηση. Τους καταστήσαμε σαφές ότι θα προσφέρουμε βοήθεια, όπως θα κάναμε για οποιοδήποτε αίτημα ξένης κυβέρνησης σε μια τέτοια κατάσταση», είπε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Μάθιου Μίλερ. «Τελικά, σε μεγάλο βαθμό για υλικοτεχνικούς λόγους, δεν μπορέσαμε να παράσχουμε αυτή τη βοήθεια», είπε ο Μίλερ.

Ο εκπρόσωπος δεν έδωσε καμία πληροφόρηση για τα υλικοτεχνικά προβλήματα που δεν κατέστησαν δυνατή τη συνδρομή των ΗΠΑ.

Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Ραΐσι, τον υπουργό Εξωτερικών Χουσεΐν Αμιραμπντολαχιάν και έξι άλλους επιβάτες και πλήρωμα βρέθηκαν νωρίς τη Δευτέρα μετά από ολονύκτια έρευνα, υπό συνθήκες χιονοθύελλας, όπως αναφέρει η σχετική είδηση του πρακτορείου  Reuters.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι