ΗΠΑ: Δεν μας έχει δώσει και πολλά στοιχεία το Ισραήλ για τα σχέδιά του για την “επόμενη μέρα”

"Αχτίδα" ελπίδας - Η Χαμάς "βλέπει θετικά" τον νέο οδικό χάρτη για κατάπαυση πυρός

Ο πτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Τσαρλς Μπράουν, πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε σήμερα ότι ακόμη δεν έχει μπορέσει να δει πολλά στοιχεία από το σχέδιο που έχει καταρτίσει το Ισραήλ για την ‘επόμενη μέρα’, μόλις τελειώσει ο πόλεμος με τη Χαμάς.

«Όσον αφορά στην επόμενη μέρα, έχουμε μιλήσει με τους Ισραηλινούς γι αυτό, πώς να γίνει η μετάβαση. Έχουμε μιλήσει με αυτούς πολλές φορές. Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία που μπόρεσα να δω από κάποιο δικό τους σχέδιο. Είναι ένα θέμα στο οποίο θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε», είπε ο Μπράουν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Πεντάγωνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι