ΗΠΑ: Πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι έξω από κατοικία ραβίνου

ΗΠΑ: Πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι έξω από κατοικία ραβίνου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Πέντε άνθρωποι τραυματίσθηκαν σε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο, ο οποίος διέφυγε, έξω από την κατοικία ραβίνου στο Μονσέι, περίπου 30 χλμ βορείως της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με εβραϊκή οργάνωση. Τα θύματα, δύο εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση κι ένα εξ αυτών δέχθηκε τουλάχιστον έξι μαχαιριές, μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, τονπίζει σε ανάρτηση στο Twitter η οργάνωση Συμβούλιο Δημοσίων Σχέσεων Ορθοδόξων Εβραίων, τονίζοντας πως ο δράστης της επίθεσης φορούσε φουλάρι.

Η Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Λετίσια Τζέιμς ανακοίνωσε πως «ενοχλήθηκε ιδιαίτερα» από το γεγονός στο Μονσέι. «Υπάρχει μηδενική ανοχή σε κάθε είδους πράξεις μίσους και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτήν την τρομερή κατάσταση», τόνισε η ίδια στον λογαριασμό της στο Twitter. Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν πως η αστυνομία διεξάγει έρευνες στην περιοχή. Το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα στο Ραμέιπο δεν θέλησε να σχολιάσει την πληροφορία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι