Ιράν: “Βρισκόμαστε στην κόψη μιας πλήρους σύγκρουσης με τον εχθρό”

Ιράν: “Βρισκόμαστε στην κόψη μιας πλήρους σύγκρουσης με τον εχθρό”

«Βρισκόμαστε στην κόψη μιας πλήρους κλίμακας σύγκρουση με τον εχθρό» προειδοποίησε σήμερα ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης Χοσεΐν Σαλαμί, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.

«Αυτή η στιγμή στην ιστορία, επειδή ο εχθρός εισήλθε στο πεδίο της σύγκρουσης με μας με όλη την πιθανή δυναμικότητα, είναι η πιο αποφασιστική στιγμή της ισλαμικής επανάστασης», είπε ο αντιστράτηγος Σαλαμί.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι στέλνει στη Μέση Ανατολή ένα πολεμικό πλοίο με αμφίβια οχήματα και συστοιχίες πυραύλων Patriot, που προστίθενται σε ένα αεροπλανοφόρο με τη δύναμη κρούσης του και βομβαρδιστικά B-52 που αναπτύσσονται στην περιοχή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι