Ιρανή αντιπροεδρος και δύο βουλευτές θετικοί στον COVID-19

Ιρανή αντιπροεδρος και δύο βουλευτές θετικοί στον COVID-19

Το Ιράν έχει 245 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης με τον ιό COVID-19, συμπεριλαμβανομένων 26 θανάτων που σχετίζονται με τον ιό.

Ο υφυπουργός Υγείας της Ισλαμικής Δημοκρατίας διαγνώστηκε θετικός για τον ιό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Τώρα η Ιρανή αντιπρόεδρος για τις γυναίκες και τις οικογενειακές υποθέσεις, Μασουμέχ Εμπετκάρ, διαγνώστηκε με το νέο στέλεχος του κοροναϊού, σύμφωνα με ΜΜΕ την Πέμπτη.

“Η κυρία Εμπετκάρ έδειξε σημάδια μόλυνσης από κοροναϊό και ελήφθη δείγμα. Τα αποτελέσματα επέστρεψαν θετικά”, ανέφερε ο σύμβουλός της όπως σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο επικεφαλής της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Ασφάλειας και Εξωτερικών Σχέσεων του Ιράν, Μοζταμπά Ζοννούρ, δήλωσε ότι είχε βρεθεί θετικός για κοροναϊοο. Ένας άλλος βουλευτής, ο Μαχμούντ Σαντεγκί, έγραψε προηγουμένως στο Twitter ότι η βρέθηκε θετικός στον κορονοϊός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι