Ιστορικό καρδιοπάθειας φέρεται να είχε ο άτυχος ναυαγοσώστης που πέθανε μετά από συμπλοκή

Ιστορικό καρδιοπάθειας φέρεται να είχε ο άτυχος ναυαγοσώστης που πέθανε μετά από συμπλοκή

O θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη που έπαθε ανακοπή μετά από συμπλοκή που είχε με πέντε άτομα -δύο από τα οποία θα προσαχθούν στον ανακριτή- φέρεται να  συνδέεται με ιστορικό καρδιοπάθειας.

Αυτή την πληροφορία μεταφέρουν διάφορες ιστοσελίδες, αλλά αν υπήρχε όντως ιστορικό δεν θα μπορούσε να εργασθεί ως ναυαγοσώστης και είτε η πληροφορία δεν ευσταθεί είτε ο νέος αυτός δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος ότι είχε καρδιολογικό πρόβλημα.

Δημοσίευμα του flashnews.gr αναφέρει ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος επήλθε από παθολογικά αίτια και από επιπλοκές στην καρδιά του νέου, ο οποίος είχε ιστορικό με καρδιοπάθεια. Τεκμαίρεται ότι το στρες από την συμπλοκή προκάλεσε την μοιραία ανακοπή.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες -καθώς δεν υπάρχει ανακοίνωση της αστυνομίας επί του θέματος- ο 20χρονος τσακώθηκε με δύο άτομα που εργάζονταν στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνον και τα κατηγόρησε ότι έκλεψαν ή το πορτοφόλι ή τον καπνό του. Διαπληκτίσθηκαν και συνεπλάκησαν, και οι δύο κάλεσαν “σε βοήθεια” άλλους τρεις και ο άτυχος νέος βρέθηκε μόνος του απέναντι σε ολόκληρη ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν δύο 24χρονοι Έλληνες οι οποίοι εξ αρχής θεωρούντο από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο άγριο επεισόδιο με τον 20χρονο. Αντιθέτως φαίνεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από Ρουμανία, Γεωργία και Βουλγαρία οι οποίοι ήταν στην ίδια παρέα με τους δυο Έλληνες. Οι δύο 24χρονοι θα απολογηθούν αύριο Παρασκευή.

Ο δικηγόρος των δύο 24χρονων εμφανίζει τους εντολείς του ως θύματα, ότι δέχθηκαν δηλαδή επίθεση από τον 20χρονο, ο οποίος έχει καταγωγή από την Αλβανία και για τον οποίο γράφουν καθημερινά τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι