Ιταλία: Μία νεκρή, δύο βαριά τραυματίες και 274 με ελαφρύτερα τραύματα από πυροτεχνήματα

Ιταλία: Μία νεκρή, δύο βαριά τραυματίες και 274 με ελαφρύτερα τραύματα από πυροτεχνήματα
epaselect epa11050530 Fireworks are seen over the Sydney Opera House and Harbour Bridge during New Year’s Eve celebrations in Sydney, Australia, 01 January 2024. EPA/DAN HIMBRECHTS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Οι κροτίδες και τα πυροτεχνήματα των εορτών στοίχισαν τη ζωή σε 45χρονη γυναίκα στη Νάπολη

Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, «πυροτέχνημα που εκτοξεύθηκε πιθανότατα από συγγενή της, σκότωσε μια 45χρονη γυναίκα» σε πλατεία κοινότητας κοντά στη Νάπολη.

Άλλα 274 άτομα τραυματίσθηκαν σε όλη τη χώρα. Από αυτά, τα 49 χρειάσθηκαν νοσηλεία και δύο κρίνεται ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ο αριθμός αυτός των τραυματισμών είναι μεγαλύτερος σε σύγκριση με την Πρωτοχρονιά του 2023. Τότε είχαν σημειωθεί 180 τραυματισμοί. Η αστυνομία της Ιταλίας θεωρεί ότι τα ατυχήματα «οφείλονται στην εσφαλμένη χρήση πυροτεχνημάτων παράνομης προέλευσης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι