Και τραγουδιστής ο Ερντογάν (video)

Και τραγουδιστής ο Ερντογάν (video)

O Ταγίπ Ερντογάν έπιασε το μικρόφωνο στο χέρι και τραγούδησε σε συνάντηση που είχε με τη νεολαία του κυβερνώντος κόμματος τους στα Άδανα, δείχνοντας ότι “όλα είναι καλά στην Τουρκία”, άσχετα  εάν η οικονομία της βυθίζεται και όλο και περισσότεροι πολίτες οδηγούνται στην εξαθλίωση. Ο Ερντογάν αφού πρώτα εξήρε το έργο της κυβέρνησής του για τη νεολαία, συνόδευσε στο τραγούδι τον καλλιτέχνη ερμηνεύοντας γνωστή επιτυχία του 1980.

Το τραγούδι είχε στίχους ερωτικούς αλλά αναφέρεται και στο ρόλο του ηγέτη και μάλλον δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς εξυπηρετεί την προπαγάνδα του Ερντογάν. Οι στίχοι του λένε «αχ αγάπη μου δίχως εσένα αυτή η ζωή δεν αντέχεται, αυτή η ταλαιπωρία δεν αντέχεται», στο ίδιο τραγούδι υπάρχει και ο στίχος «δίχως εσένα ηγέτη μας αυτή η ταλαιπωρία δεν αντέχεται».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι