Καμία αναφορά Ερντογάν στα ελληνοτουρκικά

Καμία αναφορά Ερντογάν στα ελληνοτουρκικά

Χωρίς καμία αναφορά στα θέματα που έθετε ο ίδιος και οι συνεργάτες του για τα ελληνοτουρκικά το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε την τοποθέτησή του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη ο Ταγίπ Ερντογάν.

Στην σύντομη ομιλία του, σύμφωνα με πληροφορίες, επικεντρώθηκε στα θέματα της ατζέντας της Συνόδου και δεν μίλησε καθόλου για τις διεκδικήσεις που προβάλει στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο ή στα άλλα ζητήματα που έλεγε ότι θα θίξει στη Σύνοδο.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν ενώ αργότερα αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι