Κι άλλος οδηγός απορριματοφόρου νεκρός εν ώρα εργασίας

Κι άλλος οδηγός απορριματοφόρου νεκρός εν ώρα εργασίας

Υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Αθηναίων σκοτώθηκε στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) σήμερα το πρωί.

Ο οδηγός, 58 ετών, είχε τελειώσει την εργασία του αδειάζοντας τα σκουπίδια του οχήματός του και κατέβηκε απο τη θέση του οδηγού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ το βαρύ όχημα άρχισε να μετακινείται και τον παρέσυρε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Διακομίσθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο, αλλά εκεί οι γιατροί μπόρεσαν απλώς να διαπιστώσουν το θάνατό του.

Ερευνώνται οι συνθήκες υπο τις οποίες έγινε το περιστατικό. Μεταξύ άλλων θα εξεταστεί αν λύθηκε το χειρόφρενο, αν είχε περάσει από σέρβις το όχημα και πότε κ.λπ. Πριν από 16 ημέρες είχε σκοτωθεί άλλος οδηγός -εκείνος στη Χαλκιδική. Άδειαζε κάδους όταν τον συνέθλιψε ΙΧ που φέρεται να το οδηγούσε μεθυσμένος νεαρός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι