Κι άλλος πυροβολισμός εναντίον Αλβανού

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Ενέδρα έστησαν άγνωστοι σε άνδρα ηλικίας 32 ετών που έβγαινε σήμερα στις 4 το απόγευμα από μάνδρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας, δέχθηκε επίθεση από δυο αγνώστους που επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο.

Ο ένας από αυτούς τον χτύπησε με σιδηρογροθιά και ο άλλος τον πυροβόλησε στο πόδι. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες εξαφανίστηκαν και το θύμα πήγε μόνο του στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά την υπόθεση.

Ο τραυματίας είναι 32 ετών και υπήκοος Αλβανίας. Υπενθυμίζεται ότι χτες το βράδυ στην οδό Πατησίων συνεπλάκησαν Γεωργιανοί με Αλβανούς (ή πιθανόν αλβανικές συμμορίες μεταξύ τους) και τραυματισθηκε από πυροβολισμό ένας Αλβανός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι