Κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικα κορίτσια

Ο λύκος κι αν εγέρασε.... 80χρονος τζογαδόρος λήστεψε και σκότωσε 83χρονη στην Ισπανία

Τρεις συνελήφθησαν και έξι αναζητουνται ως ενεχόμενοι σε κύκλωμα που εξέδιδε ανήλικες κάτω των 15 ετών

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν χθες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τρία  άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση “γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων”.

Πρόκειται για γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες 33 και 55 ετών, που κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα καθώς και “γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών με δράστη πρόσωπο μεγαλύτερο των δεκαπέντε ετών”, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η γυναίκα από τον Ιανουάριο του 2022 εξωθούσε ανήλικη στην πορνεία, αποκομίζοντας χρηματικό όφελος, ο δε 33χρονος, στα μέσα Απριλίου 2023, ανάρτησε φωτογραφίες της ανωτέρω ανήλικης και μίας επίσης ανήλικης σε ιστότοπο, μέσω του οποίου κλείστηκαν τουλάχιστον δέκα ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 55χρονος, το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου του 2023, συνευρέθηκε ερωτικά στην οικία του με μια από τις ανήλικες έναντι χρηματικού ποσού, «ενώ κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία ξεχωριστά σε άλλους χώρους. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά ψηφιακά πειστήρια καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι