Κλείνει όλες τις εκκλησίες της Ρώμης ο Πάπας – Απαγορεύεται η πρόσβαση σε όλους του πιστούς

Κλείνει όλες τις εκκλησίες της Ρώμης ο Πάπας – Απαγορεύεται η πρόσβαση σε όλους του πιστούς

Όλες οι εκκλησίες της Επισκοπής της Ρώμης θα κλείσουν μέχρι τις 3 Απριλίου σε μια προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας του Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα ο Ιταλός καρδινάλιος Άντζελο ντε Ντονάτις, επίσκοπος της Ρώμης.

«Μέχρι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, η πρόσβαση στις εκκλησίες της Ρώμης και γενικότερα σε χώρους λατρείας, που είναι ανοιχτοί στο κοινό, απαγορεύεται σε όλους τους πιστούς», ανέφερε η ανακοίνωση του Επισκόπου ντε Ντονάτις.

Ενώ οι λειτουργίες, όπως οποιεσδήποτε άλλες συναθροίσεις είχαν ήδη απαγορευτεί, οι εκκλησίες παρέμεναν ανοικτές στους πιστούς που ήθελαν να προσευχηθούν εκεί.

«Ας θυμηθούμε ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε για το κοινό καλό», πρόσθεσε, αναφέροντας όλες τις αποφάσεις που έλαβε η ιταλική κυβέρνηση στον αγώνα της κατά της πανδημίας Covid-19.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version