Κωνσταντινούπολη: Πιθανόν από αναθυμιάσεις του τζακιού έπεσε σε κώμα 30χρονη Κρητικιά

Κωνσταντινούπολη: Πιθανόν από αναθυμιάσεις του τζακιού έπεσε σε κώμα 30χρονη Κρητικιά

Ερωτηματικά για την Ελληνίδα που πήγε διακοπές στην Κωνσταντινούπολη και βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση

Όπως αναφέραμε σε χθεσινή είδηση, μέσα σε ένα μήνα δύο Κωνσταντινουπολίτισσες αυτοκτόνησαν πέφτοντας από μεγάλο ύψος, ενώ μια τρίτη γυναίκα -εκδρομέας από την Κρήτη- βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στο νεκρό σύντροφό της.

Όσον αφορά την 30χρονη από τοΡέθυμνο, αν και οι τουρκικές αρχές δεν έχουν αποκλείσει την εκδοχή της αυτοκτονίας, κατατείνουν σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα λόγω κακής λειτουργίας του τζακιού και μη εξαερισμού, πιθανόν και της σόμπας. Μια άλλη εκδοχή είναι να υπήρχε πρόβλημα με το φυσικό αέριο. Εξάλλου ακόμη δεν έγινε η ιατροδικαστική εξέταση του συντρόφου της που βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι, δίπλα της. Εκείνη ήταν σε κώμα και αποσωληνώθηκε, όμως δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν η γυναίκα έχει συνέλθει.

Είχε πάει στην Πόλη για πενθήμερη εκδρομή με τον Νορβηγό σύντροφό της, ηλικίας 51 ετών. Όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιασε το ζευγάρι δεν τους είδε για κάποιες μέρες, ανησύχησε και μπήκε μέσα, οπότε βρήκε τον άνδρα νεκρό και εκείνην αναίσθητη. Ο θείος της, που μίλησε στο Mega, είπε ότι όλα δείχνουν δηλητηρίαση από «αναθυμιάσεις από το τζάκι ή τη σόμπα. Υπήρχε πρόβλημα στην κατοικία που διέμεναν και δεν τους το είπαν, αλλά είναι ελλιπείς οι πληροφορίες».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι