Κουμουτσάκος: Η πρόταση Ζάεφ υποδαυλίζει τον αλυτρωτισμό

Κουμουτσάκος: Η πρόταση Ζάεφ υποδαυλίζει τον αλυτρωτισμό

Η πρόταση Ζάεφ για την αναθεώρηση του Συντάγματος της γειτονικής χώρας κάνει ακόμη χειρότερη την ήδη κακή Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Διατηρεί το άρθρο 36 που όχι μόνο συντηρεί, αλλά και υποδαυλίζει τον αλυτρωτισμό. Επιβεβαιώνεται, επίσης, η επιμονή των Σκοπίων στην ύπαρξη δήθεν “Μακεδονικού” Έθνους. Και αυτό παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης περί του αντιθέτου».

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση άμεσα, να ξεκαθαρίσει τη στάση της. «Συμφωνεί ή όχι με το περιεχόμενο της πρότασης Ζάεφ;», ερωτά ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version