Κρατούμενοι κόλλησαν ο ένας τον άλλο κορονοϊο για να αποφυλακιστούν

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Οι κρατούμενοι ήπιαν από το ίδιο ποτήρι νερό και «μύρισαν» την ίδια προστατευτική μάσκα για να κολλήσουν τον κορονοϊό, μήπως και αποφυλακιστούν

Ξεπερνάει κάθε όριο φαντασίας αυτό που έκαναν κρατούμενοι σε φυλακή σε κομητεία του Λος Άντζελες οι οποίοι αποφάσισαν να κολλήσουν ο ένας τον άλλο κορωνοϊό με την ελπίδα ότι η επιδείνωση της υγείας τους θα φέρει πιο κοντά την αποφυλάκισή τους.

Όπως εξήγησε ο σερίφης Άλεξ Βιλανουέβα οι κρατούμενοι ήπιαν από το ίδιο ποτήρι νερό και «μύρισαν» την ίδια προστατευτική μάσκα.

Συνολικά 21 κρατούμενοι νόσησαν από κορωνοϊό μετά το επικίνδυνο αυτό κόλπο ανακοίνωσε ο σερίφης Βιλανουέβα.

«Τρομάζει η σκέψη ότι άνθρωποι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο στον εαυτό τους σκοπίμως προκειμένου να μας πιέσουν να τους αποφυλακίσουμε» σχολίασε ο σερίφης σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα.

Όπως εξήγησε οι κρατούμενοι ήπιαν ζεστό νερό σε μια προσπάθεια να ανεβάσουν την θερμοκρασία τους πριν αυτή να μετρηθεί.

Οι 21 κρατούμενοι που νόσησαν με κορωνοϊό μια εβδομάδα μετά την καταγραφή του βίντεο αποτελούν, σύμφωνα με τον Βιλανουέβα, περίπου το 40% του πληθυσμού της συγκεκριμένης πτέρυγας.

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα για σκόπιμη διασπορά του κορωνοϊού.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι