Λατινοπούλου: Ο Μητσοτάκης είναι σοσιαλιστής και έχει πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ

Λατινοπούλου: Ο Μητσοτάκης είναι σοσιαλιστής και έχει πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτήρισε «αμετανόητο σοσιαλιστή που κυβερνά με τις πασοκικές μεθόδους που κατέστρεψαν τη χώρα» εξαπέλυσε η πρόεδρος του κόμματος “Φωνή Λογικής”, ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου, σε ομιλία της στην 88η ΔΕΘ.

Μίλησε για «κράτος που πολεμά την ελεύθερη οικονομία και επαναφέρει τον πιο άδικο τρόπο φορολόγησης όλων των εποχών για ελεύθερους επαγγελματίες». Στις προτάσεις του κόμματος της, όπως είπε η κ. Λατινοπούλου είναι η μείωση φόρων και εισφορών, απλοποιημένος συντελεστής φορολογίας που σταδιακά θα φτάσει το 15%, κίνητρα επαναπατρισμού επιχειρήσεων από το εξωτερικό μειώσεις εργοδοτικών εισφορών και κατάργηση «μη απαραίτητων και παρασιτικών οργανισμών».

Επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός φοβήθηκε να κάνει οποιαδήποτε σοβαρή μεταρρύθμιση και η μόνη του έγνοια ήταν η καθιέρωση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. «Αυτό δεν είναι ούτε πρόοδος ούτε μεταρρύθμιση», είπε. Τόνισε ότι η κυβέρνηση κομπάζει ότι έχει μειώσει τις ροές μεταναστών, οι οποίες, σύμφωνα με την ίδια «τριπλασιάστηκαν σε σχέση με πέρσι».

Σε ότι αφορά στη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε ότι «δεν της αξίζει η μίζερη και εσωστρεφής εικόνα των τελευταίων δεκαετιών» και την μεγαλύτερη ευθύνη την φέρουν οι πολιτικοί. Η κ. Λατινοπούλου στράφηκε και κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν η πολιτική αντιπαράθεση να γίνεται χωρίς να υπάρχει στοιχειώδες ήθος. Πιστεύει ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος έστειλε SMS σε δημοσιογράφους και έγραφε ότι «η Λατινοπούλου είναι ερωμένη Έλληνα ολιγάρχη της ενέργειας, του Μυτιληναίου» και ότι εκείνος τη χρηματοδοτεί. Η ίδια διέψευσε τα της ερωτικής σχέσης, είπε ότι δεν έχει πάρει ουτε ένα ευρώ από τον κ. Μυτιληναίο και ότι κινείται νομικά για τη συκοφαντία εναντίον της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx