Λειψυδρία: Και η Αράχωβα ξέμεινε από νερό

Λειψυδρία: Και η Αράχωβα ξέμεινε από νερό

Χωρίς νερό έμεινε όλη τη νύχτα η Αράχωβα που βρίσκεται αντιμέτωπη με πρωτοφανή προβλήματα λειψυδρίας λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας, καθώς επίσης και της ραγδαίας αύξησης του αριθμού των επισκεπτών.

Ο δήμος, προχώρησε σε διακοπή της υδροδότησης από τη 1:00 π.μ. έως τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας, με τη σχετική ανακοίνωση να προκαλεί αίσθηση: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω λειψυδρίας, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 από τις 1:00 π.μ. έως τις 6:00 π.μ. Ζητούμε την κατανόηση σας και παρακαλούμε για την συνετή χρήση των αποθεμάτων του νερού», αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωση του. Ο δήμος, όπως μεταδίδεται, ενεργοποίησε υδροφόρες οι οποίες πραγματοποιούν συνεχείς μεταφορές νερού από τον Μόρνο. Μέσω αυτών των δρομολογίων επιχειρείται να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες ύδρευσης, καθώς τα αποθέματα της Αράχωβας δεν επαρκούν για να καλύψουν τη ζήτηση.

Πηγή: in.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx