Λόγω Ιμίων Τούρκοι χάκερς έβαλαν τον Κεμάλ Ατατούρκ στο λογαριασμό της Μπακογιάννη

Ζάκυνθος

Επίθεση από Τουρκους χάκερς δέχτηκε ο λογαριασμός της Ντόρας Μπακογιάννη στο instagram, όπου ανέβασαν στο προφίλ της φωτογραφίες και βίντεο. Η βουλευτής της ΝΔ ενημέρωσε την εταιρεία για να κατεβάσει αμέσως το περιεχόμενο και να επανακτήσει  η βουλευτής πρόσβαση στον λογαριασμό της. Ο λογαριασμός της αυτή την ώρα έχει επανέλθει.

Οι χάκερς «πείραξαν» το προφίλ της πρώην υπουργού Εξωτερικών, βάζοντας φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ, χρησιμοποιώντας μια χαρακτηριστική φράση του: «Πόσο χαρούμενος είναι αυτός που λέει ότι είμαι Τούρκος». Σε μια από τις φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει οι χάκερς η λεζάντα έγραφε: «Πετώντας τους Έλληνες στη θάλασσα».

instagram.jpg

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι