Με 153 ναι υπερψηφίστηκε στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών

Με 153 ναι υπερψηφίστηκε στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών

Υπερψηφίστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο με ναι η συμφωνία των Πρεσπών στη βουλή. Την συμφωνία υπερψήφισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ του Προεδρείου και βουλευτών της Χρυσής Αυγής μετά την αναφορά του Κ. Μπαρμπαρούση σε “προδοσία”. Παρών δήλωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός. Όχι ψήφισε ο Γιώργος Αμυράς.

Όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών ψήφισε ο Βασίλης Κόκκαλης, κατά τη διάρκεια της σχετικής ονομαστικής ψηφοφορίας που διεξάγεται στη Βουλή. “Ναι” στη Συμφωνία των Πρεσπών ψήφισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Πανό στην αίθουσα ύψωσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, ο οποίος καταψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Υπέρ ψήφισαν επίσης οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, η Έλενα Κουντουρά και ο Γιώργος Μαυρωτάς.

«Παρών» στη Συμφωνία των Πρεσπών ψήφισε ο Γρηγόρης Ψαριανός,

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version