“Μεγάλη δύναμη η Τουρκία… πρέπει να αποκτήσει πυρηνικά & ICBM” (vid.)

“Μεγάλη δύναμη η Τουρκία… πρέπει να αποκτήσει πυρηνικά & ICBM” (vid.)

Ο Τζεμ Κιουτσούκ είναι ένας πολύ γνωστός στην Τουρκία “δημοσιογράφος”, εξαπτέρυγο του Ερντογάν, την πολιτική του οποίου στηρίζει με κάθε τρόπο. Αυτή τη φορά, σε συνέντευξή του, ανακίνησε το ζήτημα απόκτησης πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων από την “μεγάλη στρατιωτική δύναμη” Τουρκία.

“Η Τουρκία είναι μεγάλη στρατιωτική δύναμη. Πρέπει όπως πρότεινε πριν από μερικούς μήνες ο πρόεδρος Ερντογάν να αποκτήσουμε πυρηνικά όπλα. Πρέπει να έχουμε διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους. Η Βόρεια Κορέα το πέτυχε αυτό. Κανείς δεν τολμά να βλάψει ούτε μια τρίχα από το κεφάλι της”, ανέφερε, σύμφωνα με τα Τουρκικά Νέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι