Μετά το χρυσό του Τεντόγλου, χάλκινο κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής

Μετά το χρυσό του Τεντόγλου, χάλκινο κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής

Νέα επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό.

Μετά την επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου, ήρθε η επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης. Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στον τελικό του επί κοντώ των ανδρών, τρία χρόνια μετά την 4η του θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και λίγους μήνες πριν το κορυφαίο αθλητικού ραντεβού στο Παρίσι.

Ο Καραλής μπήκε στον αγώνα στα 5,50μ. και μετά την πρώτη άκυρη προσπάθεια του, τα άφησε για τα 5,65μ., τα οποία πέρασε στη δεύτερη του ευκαιρία, όπως συνέβη και στα 5,75μ. Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στα 5,85μ., που του χάρισε μία θέση σε βάθρο Παγκοσμίου για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ στα 5,90μ. δεν τα κατάφερε στην πρώτη προσπάθεια, αφήνοντας τα για 5,95μ., όπου μέτρησε δύο άκυρες και ολοκλήρωσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι