Μιάμιση ώρα έμεινε στην Σούδα ο Τραμπ

Μιάμιση ώρα έμεινε στην Σούδα ο Τραμπ

Μιάμιση ώρα παρέμεινε στην βάση της Σούδας ο Ντόναλντ Τραμπ, καθ’ οδόν προς την Σιγκαπούρη για την συνάντηση με τον Κίμ Γιονγκ Ουν.

«Το Air Force One προσγειώθηκε στο ελληνικό νησί της Κρήτης στις 3:07 τοπική ώρα, περίπου οκτώ ώρες μετά την αναχώρηση από την αεροπορική βάση Bagotville (στο Κεμπέκ του Καναδά). Ο προορισμός μας για ανεφοδιασμό είναι ο κόλπος της Σούδας, όπου φαίνεται να έχει μια όμορφη μεσογειακή βραδιά», αναφέρει το τηλεγράφημα της δημοσιογραφικής αποστολής που καλύπτει το ταξίδι του πρόεδρου Τραμπ.

Το Air Force One αναχώρησε στις 4:41 με τελικό προορισμό την αεροπορική βάση Paya Lebar στη Σιγκαπούρη. Το ταξίδι εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 10 ώρες και 13 λεπτά και το Air Force One αναμένεται ότι θα προσγειωθεί στις 8 μ.μ. τοπική ώρα Σιγκαπούρης.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version