Μήνυμα 112 για τη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο στα Χανιά – Εντολή για εκκένωση του οικισμού

Μήνυμα 112 για τη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο στα Χανιά – Εντολή για εκκένωση του οικισμού

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, στην Εθνική οδό και συγκεκριμένα στον κόμβο που οδηγεί προς τον Ναύσταθμο στην περιοχή της Σούδας.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στο σημείο έσπευσαν αρκετά οχήματα από Χανιά και Βρύσες. Στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς βρίσκονται 70 πυροσβέστες με 19 οχήματα και 5 πεζοπόρα τμήματα. Η Αστυνομία βρίσκεται στην περιοχή προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία καθώς απαγορεύεται η πρόσβαση προς την Εθνική οδό μετα οχήματα να οδηγούνται προς Μαλάξα.

Μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική δίνει μάχη προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά προς τα Μεγάλα Χωράφια, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.Σύμφωνα με το zarpanews, η φωτιά φέρεται να απειλεί σπίτια. Στην περιοχή ήχησε το 112, το οποίο καλεί τους κατοίκους στον οικισμό Ναύσταθμο να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version