“Μήνυμα αποφασιστικότητας η αύξηση των δαπανών για την Εθνική Άμυνα”

“Μήνυμα αποφασιστικότητας η αύξηση των δαπανών για την Εθνική Άμυνα”

«Η ΝΔ φέρνει έναν προϋπολογισμό ρεαλιστικής προοπτικής που επιτυγχάνει τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος, με μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, χωρίς ταυτόχρονα να μειώνει τη χρηματοδότηση σε κανέναν τομέα της πολιτικής», ανέφερε, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο προϋπολογισμός του 2020, είπε, «δεν τάζει τον ουρανό με τα άστρα. Προβλέπει, όμως, επιτέλους, έναν ουρανό καθαρό χωρίς βαρυσυννεφιές». Ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι ο προϋπολογισμός του 2020 προβλέπει πρόσθετες πραγματικές δαπάνες για την υγεία, την παιδεία και την κοινωνική ασφάλιση, «πιστοποιώντας έτσι τη μεγάλη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στην κοινωνική πολιτική».

Προβλέπει, επίσης, αυξημένες δαπάνες για την εθνική άμυνα, «ενέργεια όχι συμβολική, αλλά συνειδητά ουσιαστική, σε καιρούς αυξημένης έντασης, ειδικά με την εξ ανατολών γείτονα που απειλεί ευθέως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, αύξηση δαπανών που περνούν το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να πράξουμε το δέον υπέρ βωμών και εστιών απέναντι σε κάθε επίβουλο», είπε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι