Μητσοτάκης: “Δε γίνεται να μη διαγράφονται από τα Πανεπιστήμια φοιτητές που παρανομούν”

Χίλια μπράβο στον Γιώργο Λάνθιμο - Το μήνυμα Μητσοτάκη για τα 4 όσκαρ του Poor Things

“Δεν γίνεται να υπάρχουν φοιτητές που προβαίνουν κατ’ επανάληψη σε τέτοιες έκνομες πράξεις και τα πανεπιστήμια να μην προχωρούν στην προφανή πράξη της διαγραφής τους”, σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην τακτική μηνιαία ενημέρωσή της.

“Θα αποδοθούν τα ιδρύματα στους φοιτητές και τους καθηγητές έτσι ώστε να μείνουν εστίες γνώσης και να μην βρίσκουν εκεί καταφύγιο κάποιοι που θέλουν να τους μετατρέψουν σε χώρους βίας και συγκρούσεων”, είπε επίσης ο πρωθυπουργός και ζήτησε την βοήθεια των πρυτανικών αρχών: “Χρειαζόμαστε και τη συνεργασία των πρυτανικών αρχών που πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν τις ευθύνες τους – Θα το πω όπως το αισθάνομαι.  Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν θα υπήρχε η ανοχή που επιδεικνύεται ορισμένες φορές για τέτοιου είδους φαινόμενα”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι