Μπογιές και φέιγ βολάν στον σταθμό Action 24

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Μπογιές και τρικάκια υπέρ του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα πέταξαν άγνωστοι απόψε στα γραφεία του καναλιού Action 24 στα Πατήσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, 4-5 άτομα έριξαν πέτρες, τρικάκια και μπογιές και εξαφανίστηκαν, αλλά ίσως έγινε μια προσαγωγή.

«Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης δήλωσε: «Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι