Ναι στον Τραμπ για μεγαλύτερη εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή είπε ο Στολτενμπεργκ

Ναι στον Τραμπ για μεγαλύτερη εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή είπε ο Στολτενμπεργκ

Ο Τραμπ συζήτησε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, και του επισήμανε την αξία της Συμμαχίας στην πρόληψη των συγκρούσεων και στη διαφύλαξη της ειρήνης στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ατλαντικής Συμμαχίας, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ συμφώνησε ότι τα μέλη της Συμμαχίας θα πρέπει να “συνεισφέρουν περισσότερο” στη Μέση Ανατολή, όπως ζητεί ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Τραμπ “ζήτησε” από τον Στόλτενμπεργκ να υπάρξει μεγαλύτερη εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην περιοχή και οι δύο άνδρες συμφώνησαν “ότι η Συμμαχία θα μπορούσε να συνεισφέρει περισσότερο στην περιφερειακή ασφάλεια”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι