Νάσος Ηλιόπουλος: Δεν θα σας περάσει κ. Βορίδη, οι παραλίες στο Λαγονήσι θα μείνουν ανοικτές!

Νάσος Ηλιόπουλος: Δεν θα σας περάσει κ. Βορίδη, οι παραλίες στο Λαγονήσι θα μείνουν ανοικτές!

«Η κυβέρνηση μέσω της ΕΤΑΔ προχωράει στην περίφραξη και παραχώρηση 1.600 μέτρων παραλίας στο Λαγονήσι σε ιδιωτικά ξενοδοχειακά συμφέροντα», αναφέρει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος.

Αναφερόμενος στο ιστορικό της αντιπαράθεσης των κατοίκων της περιοχής με την κυβέρνηση, ο κ. Ηλιόπουλος σημειώνει: «Σε συνάντηση των κατοίκων και της Δημοτικής αρχής ο υπουργός επικρατείας κ. Βορίδης είπε ότι το έργο θα προχωρήσει παρά τις σχετικές αποφάσεις του ΣΤΕ που δικαιώνουν τους κατοίκους».

Πέρα όμως από το ζήτημα της νομιμότητας, ο αγώνας των κατοίκων είναι δίκαιος, υποστηρίζει ακόμη ο κ. Ηλιόπουλος και προσθέτει: «το δίκιο το έχουν οι κάτοικοι που διεκδικούν το δικαίωμα στην ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και δεν θα επιτρέψουν να μετατραπεί σε προνόμιο των λίγων. Η αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς, μαζί με την Θεανώ Φωτίου και τον πρώην δήμαρχο Πέτρο Φίλιππου, τόνισε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους, αν χρειαστεί ακόμα και μπροστά στα ΜΑΤ και τις Μπουλντόζες. Η παραλία θα μείνει ανοικτή. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν αφορά μόνο τον Δήμο Σαρωνικού, αφορά και τους όμορους δήμους που οφείλουν να συνεργαστούν σε ένα κοινό μέτωπο αγώνα. Αφορά τους σχεδόν 1.5 εκ επισκέπτες που κάθε χρόνο κάνουν χρήση του συγκεκριμένου παραλιακού μετώπου».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx