Ναυάγιο ανοιχτά της Λέσβου με τέσσερις μετανάστες νεκρούς

Ναυάγιο ανοιχτά της Λέσβου με τέσσερις μετανάστες νεκρούς

Τέσσερις νεκροί και 18 διασωθέντες είναι ο απολογισμός ναυαγίου φουσκωτής λέμβου με πρόσφυγες και μετανάστες σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου νωρίς το πρωί, ανοιχτά του Μανταμάδου στη βορειοανατολική Λέσβο.

Οι διασωθέντες, όπως και οι σοροί των νεκρών που περισυνελέγησαν από σκάφη του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Και χθες περιπολικό σκάφος του Λιμενικού το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Αγριελιάς Λέσβου, πνευστή λέμβο, με 20 άτομα. Στη θέα του περιπολικού σκάφους οι επιβαίνοντες τρύπησαν τη λέμβο με αποτέλεσμα να βυθιστεί και να βρεθούν στη θάλασσα. Το πλήρωμα του σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των 20 μεταναστών (15 άνδρες, τέσσερις γυναίκες και ένα παιδί), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης και στη συνέχεια στο Κ.Υ.Τ. Καρά Τεπέ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι