ΝΔ: Ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε χθες να καλύψει το ψέμα με ψέμα

Απεβίωσε ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Άγγελος Μπρατάκος

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής του το Γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τα όσα υποστήριξε για τον διαγωνισμό, που προκηρύχθηκε για την προμήθεια των self tests, σε χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra. Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «προσπάθησε να καλύψει το ψέμα με ψέμα αντί να βρει το θάρρος να ζητήσει μία συγγνώμη».

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής: «Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας λέει χυδαία ψέματα. Χρέωσε το φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ με τα fake news για τα self tests σε συγκεκριμένα στελέχη, ενώ ήταν η κεντρική γραμμή του κόμματός του. Ανήμερα της εθνικής επετείου έβγαλε ανακοίνωση, επανήλθε την επόμενη μέρα, ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Ηλιόπουλος το αναπαρήγαγε σε συνεντεύξεις του, ενώ 52 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή μιλώντας για “ειδική αναφορά στην σχετική προκήρυξη σε λίστα εταιρειών που έχει συμπεριλάβει ο αρμόδιος κρατικός φορέας της Γερμανίας και στην οποία “δεσπόζουσα” θέση έχει η SIEMENS”.

“Όλα αυτά για έναν διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 31 εταιρείες και δεν συμμετείχε η Siemens, το test της οποίας δεν πληρούσε καν τις προδιαγραφές του διαγωνισμού. Ο κ. Τσίπρας χθες προσπάθησε να καλύψει το ψέμα με ψέμα αντί να βρει το θάρρος να ζητήσει μία συγγνώμη.

ΥΓ: Προφανώς φοβήθηκε πως αν ζητούσε συγγνώμη θα τον επανέφερε στην τάξη και για αυτό ο κ. Πολάκης, ο οποίος εξακολουθεί να υβρίζει τη ΝΔ με την ανοχή του κ. Τσίπρα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι