ΝΔ: “Ο Αλέξης Τσίπρας να αποκηρύξει τα λεγόμενα του Πολάκη στη Βουλή”

Απεβίωσε ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Άγγελος Μπρατάκος

Η ΝΔ κάλεσε σήμερα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, «να αποκηρύξει δημόσια» όσα ανέφερε στην ομιλία του στη Βουλή ο πρώην υπουργός και βουλευτής του κόμματος Παύλος Πολάκης. «Αν ο κ. Τσίπρας δεν αποκηρύξει δημόσια τα όσα εκστόμισε σήμερα ο συνεργάτης του, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι το πραγματικό πρόσωπό του.

“Ότι λέει όσα δεν θέλει να εκστομίσει ο ίδιος κι ότι είναι ένας Πολάκης χωρίς μουστάκι», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία. «Ο κ. Τσίπρας επέλεξε σήμερα να στείλει στη Βουλή το “δεύτερο εγώ του” για να συκοφαντήσει και να δυναμιτίσει τη συζήτηση, ώστε να μην ακούσει κανείς την αλήθεια για τον ρόλο του κ. Παππά σε αυτήν τη τόσο σημαντική υπόθεση, που μέσω της Δικαιοσύνης ήρθε στη Βουλή,», προσθέτει η ΝΔ και καταλήγει:

«Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε σε χυδαιότητα ακόμη και τον γνωστό εαυτό του. Σε ένα εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα μίσους παρουσίασε την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως το κόμμα των μαυραγοριτών και των δωσίλογων. Οι χυδαιότητες Πολάκη μόνο ντροπή αποτελούν για το Κοινοβούλιο. Ό,τι και να κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Η δυσώδης αυτή υπόθεση θα ερευνηθεί μέχρι το τέλος».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι