Νέα επεισόδια στη Σταυρούπολη

Νέα επεισόδια στη Σταυρούπολη

Νέα σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη, μετά τις πρωτοφανείς συμπλοκές που σημειώθηκαν το πρωί στο ΕΠΑΛ της περιοχής.

Τα νέα επεισόδια ξέσπασαν, όταν ομάδα ακροδεξιών, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκε απρόκλητα στα άτομα που είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην πλατεία για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που συμμετέχουν στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις, οι αστυνομικές δυνάμεις «άργησαν να αντιδράσουν και να αποτρέψουν την επίθεση». Οι ίδιοι καταγγέλλουν ότι η  αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε μόνον όταν είχαν αρχίσει οι συμπλοκές “στήθος με στήθος”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι