Νέα σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά για τον Κώστα Βαξεβάνη

Ζάκυνθος

«Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ζήτησε καν συγγνώμη για το όργιο αστυνομικής βίας, αλλά θέλει να φιμώσει κιόλας όσους το αποκαλύπτουν», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

Ειδικότερα αναφέρει ότι «ζούμε στη χώρα που το γραφείο του κ. Μητσοτάκη δίνει με non paper τα προσωπικά στοιχεία και τα πολιτικά φρονήματα του ανθρώπου που ξυλοκοπήθηκε αναίτια από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη και δυο εβδομάδες μετά ο κ. Χρυσοχοίδης βάζει αστυνομικούς να μηνύσουν τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη επειδή δημοσίευσε επώνυμες καταγγελίες για βασανιστήρια από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ. Τόσος φιλελευθερισμός μαζεμένος δύσκολα αντέχεται κ. Μητσοτάκη. Οι πολίτες σας έχουν πάρει χαμπάρι», σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Απάντηση ΝΔ

«H ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ.Βαξεβάνη δεν κρύβεται πλέον. Είναι απόλυτη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, και καταλήγει: «Δεν ξέρουμε ποιος δίνει γραμμή σε ποιόν. Και πόσα τους συνδέουν».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι