Νεκρή γυναίκα έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα – Παραδόθηκε ο σύζυγος (upd)

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Χθες στις 09:30 μ.μ., στην οδό Αιόλου στην Αγία Βαρβάρα, βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι μια 64χρονη γυναίκα. Ήταν αιμόφυρτη και ήταν πεσμένη στην άσφαλτο έξω από το σπίτι της. Η γυναίκα δέχτηκε πυροβολισμούς με όπλο μικρού διαμετρήματος σε κεφάλι, λαιμό και στήθος.

Περαστικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο, αλλά και την αστυνομία. Αρχικά δεν ήταν ξεκάθαρα τα αίτια θανάτου της 64χρονης, εάν είχε χτυπήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι ή αν ήταν θύμα επίθεσης, όπως στην πορεία αποδείχτηκε. Η άτυχη γυναίκα απεβίωσε στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής λαμβάνουν καταθέσεις από τους οικείους της. Η νεκρή ήταν διαζευγμένη και είχε δύο παιδιά.

Οι αρχές όλη τη νύχτα έψαχναν τον σύζυγο της 64χρονης, με τον οποίο ήταν σε διάσταση. Για τον θάνατο της 64χρονης, οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θεωρείται αρκετά βάσιμο το σενάριο να πρόκειται για οικογενειακό επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές για ένα καθαριστήριο χαλιών που είχαν. Αργά το απόγευμα ο σύζυγος παραδόθηκε.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι