Nεκροί από πυροβολισμούς στην Κέρκυρα

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Κερκυραίος πυροβόλησε και σκότωσε στις 11:30 σήμερα στην Κέρκυρα ένα ζευγάρι μεσηλίκων Ελληνογάλλων ενώ νεκρός είναι και ο ίδιος -αυτοπυροβολήθηκε. Χωρίς δυνατότητα να γνωρίζουμε λεπτομέρειες, δράστης και θύματα έμεναν κοντά και είχαν ιδιοκτησιακές διαφορές.

Το περιστατικό συνέβη κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Δασιάς, όπου αυτή την στιγμή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για προσωπικές διαφορές και όχι για βία οργανωμένου εγκλήματος. Το ζευγάρι, που ειχε ιδιοκτησία στην περιοχή (ο άνδρας ήταν Ελληνοαγάλλος και η σύντροφός του Ελληνίδα) δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς από καραμπίνα στο δρόμο δίπλα από μεγάλο ξενοδοχείο της Δασιάς.

Εκεί τους είχε στήσει καρτέρι ο δράστης, που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είναι Κερκυραίος και  αφού πυροβόλησε το ζευγάρι ταμπουρώθηκε σπίτι του και αυτοκτόνησε με την ίδια καραμπίνα. Υπενθυμίζεται ότι στη Ζάκυνθο ειχε γίνει στόχος ζευγάρι πέρσι, όμως επρόκειτο για “ξεκαθαρίσματα της νύχτας” και σκοτώθηκε η σύζυγος ενώ φέτος, στην δεύτερη επίθεση εναντίον του άνδρα, δολοφονήθηκε κι αυτός.

Χθες τράβηξε όπλο ένας 47χρονος στην Κηφισιά και πυροβόλησε τον 45χρονο αδελφό του στα πόδια, ενώ την περασμένη Τρίτη ένας 35χρονος Έλληνας πυροβόλησε στα μπαλκόνια πολυκατοικίας. Ο τελευταίος συνελήφθη και υποστηρίζει ότι πυροβολούσε στον αέρα και όχι προς την πολυκατοικία.

Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι κάποιοι τον παρακολουθούσαν με μοτοσικλέτα και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό «καθώς με τόσες μαφιόζικες επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, φοβήθηκε για τη ζωή του», όπως είπε. Είναι πάντως και ο ίδιος υπόδικος για ανάμιξη σε κυκλώματα της νύχτας και έχει ξανασυλληφθεί για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι