Νεκροί οι δύο άνδρες που θα πήγαιναν με ανεμόπτερο στα Χανιά

Νεκροί οι δύο άνδρες που θα πήγαιναν με ανεμόπτερο στα Χανιά

Δύτες βρήκαν τους δύο αγνοούμενους που αναζητούνταν από το απόγευμα, όταν κατέπεσε στο Μάλεμε το ανεμόπτερό τους

Δύτες βρήκαν νεκρούς τους δύο άνδρες που είχαν προορισμό με το δικηνητήριο ανεμόπτερό τους, τα Χανιά. Κατέπεσαν κοντά στο Μάλεμε Χανίων. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι γνωστά, αλλά στην περιοχή οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές. Το Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης συντόνισε τις έρευνες με ένα όχημα του λιμενικού από ξηράς, ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού από αέρος, δύο κρουαζιερόπλοια και δύο αλιευτικά σκάφη, ενώ συμμετείχαν και ιδιώτες δύτες.

Ο δήμαρχος Πλατανιά Χανίων, Γιάννης Μαλανδράκης λίγο προτού βρεθούν οι άτυχοι άνδρες, είχε πει: «Δυστυχώς το φωτάκι που άναβε μέχρι και πριν λίγη ώρα στο μικρό αεροσκάφος δεν υπάρχει και αυτό πιθανώς σημαίνει ότι το σκάφος έχει βουλιάξει. Ήταν ελαφρύ σκάφος αερολέσχης, δικινητήριο, και δόθηκε στίγμα ότι έπεσε περίπου μισό μίλι από την ακτή στο Μάλεμε, στο ύψος του ιστορικού αεροδρομίου του Μάλεμε στην θάλασσα».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι