Νεκρός 18χρονος – Ίσως από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις ενόπλων

Νεκρός 18χρονος – Ίσως από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις ενόπλων

Ένα 18χρονο αγόρι πέθανε σήμερα τα ξημερώματα στον Πειραιά και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ο θάνατος επήλθε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Διενεργείται προανάκριση.

Το αγόρι φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και διακομίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζε στο Τζάνειο νοσοκομείο, ωστόσο λίγο αργότερα κατέληξε. Διερευνάται και το τι ακριβώς ήπιε το αγόρι, καθώς δεν αποκλείεται να μην έφταιγε η μεγάλη ποσότητα, αλλά ίσως η νόθευση των οινοπνευματωδών ποτών.

Σημειωτέον, ότι κατά τον έλεγχο στο νυχτερινό κέντρο εντοπίσθηκαν δύο άνδρες ηλικίας 40 και35 ετών, οι οποίοι όταν είδαν αστυνομικούς, τράβηξαν όπλο και αντιστάθηκαν. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν. Από τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν στην κατοχή τους, το ένα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί την 12η Ιουνίου του 2020 από αστυνομικό. Είχαν επάνω τους και 20 σφαίρες.

Ο συλληφθέντες έχουν ξαναβρεθεί κατηγορούμενοι για εκβιάσεις καταστηματαρχών, για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απειλές, εξύβριση και για παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι