Νεκρός από δάγκωμα φιδιού άνδρας 41 ετών στην Αιτωλοακαρνανία

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας μετά τον θάνατο ενός άνδρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από δάγκωμα φιδιού χτες το μεσημέρι. Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο σε αγροτική περιοχή κοντά στα Αμοργιανά Βάλτου, όταν τον δάγκωσε φίδι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου. Η ιατρός και το προσωπικό που βρίσκονταν εκεί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες επί περίπου μία ώρα προκειμένου να τον επαναφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η σορός του άνδρα θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθεί με βεβαιότητα η αιτία θανάτου του

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version