Νέο lockdown και στη Σλοβακία

Νέο lockdown και στη Σλοβακία

Εγκρίθηκε από την κυβέρνηση της Σλοβακίας η επιβολή νέου lockdown διάρκειας δύο εβδομάδων για το σύνολο της επικράτειας, λόγω της έξαρσης της πανδημίας Covid-19 και του αριθμού-ρεκόρ που σημείωσαν τα ημερήσια κρούσματα. Τα ΜΜΕ στη Σλοβακία μετέδωσαν την είδηση επικαλούμενα τον υπουργό Οικονομίας, Ρίτσαρντ Σούλικ.

Οι πληροφορίες λένε ότι η κυβέρνηση δεν είχε αποφασίσει εάν οι περιορισμοί που θα εφαρμόσει θα αφορούν αποκλειστικά τους ανεμβολίαστους ή το σύνολο του πληθυσμού, όμως ο Σλοβακός πρωθυπουργός Έντουαρντ Χέγκερ αποσαφήνισε ότι τα νέα μέτρα θα αφορούν και τους εμβολιασμένους. Στους νέους περιορισμούς περιλαμβάνεται το κλείσιμο της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι