Νύχτα έντασης στα Εξάρχεια – Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ στα ΜΑΤ

Νύχτα έντασης στα Εξάρχεια - Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ στα ΜΑΤ

Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Εξάρχεια, καθώς κουκουλοφόροι έκαψαν κάδους απορριμμάτων και προκάλεσαν φθορές σε ένα κατάστημα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, βγήκε στην πλατεία Εξαρχείων και έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμάτων. Ακολούθως οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, πέτρες και καδρόνια εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μεσολογγίου με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε χρήση χημικών και ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης προκειμένου να τους απομακρύνουν.

Αργότερα το σκηνικό έντασης μεταφέρθηκε στην Χαριλάου Τρικούπη όπου οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες σε ένα κατάστημα με οπτικά είδη, στη συμβολή με την Διδότου, κάνοντας γυαλιά-καρφιά τη βιτρίνα της επιχείρησης. Οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν σε κάποια σύλληψη ή προσαγωγή από τα επεισόδια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι